Blog

14. mei, 2016

En ja, vandaag was het eindelijk zover. Het eindresultaat bekijken na 9 dagen intensief detoxen, aloë vera gebruiken en bewegen.

En of ik tevreden ben! 3,5 kilo minder zwaar en een goed gevoel in het algemeen. De aloë vera heeft zijn werk gedaan. Ook mijn huid is zuiverder geworden na die 9 dagen, lekker was het niet, maar met een handvol druiven er direct achter, was de smaak snel verdwenen! En zien dat het effectief werkt, doet die smaak snel vergeten.

Ik plaats mijn volgende bestelling van de aloë vera producten. Ik ga deze keer voor de Aloë Bits n' Peaches, een drank die uit 91,2% gestabiliseerde aloë vera gel bestaat en die daarmee dezelfde goede eigenschappen heeft van de Aloë Vera Gel (de smaak is alleen wat beter) :-)

Er zijn enkel nog extra stukjes aloë vera vruchtvlees aan toegevoegd, die gedrenkt zijn in perzikconcentraat, lekker zoet en fruitig dus!! En bovendien rijk aan vezels.

Nu nog even nadenken of ik het vervolgprogramma van de C9 ook ga doen... Slechts 30 dagen en met een goed uitgebalanceerd voedingsprogramma. Mij er eerst even in verdiepen en dan zien we wel.

Als je geïnteresseerd bent om ook dit programma van C9 te volgen, kan je via de site https://shop.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=BEL&language=en#locations-shop  een bestelling plaatsen met het gebruik van volgend FBO nummer: 310002057516

Omdat ik zo positief over de resultaten ben, wil ik de producten graag distribueren. Laat zeker iets weten als je het programma ook zou starten, op mijn steun kan je rekenen!!!! 🙂

 

11. mei, 2016

Vanmorgen was er opnieuw een weeg - en meetmoment, spannend! En ja, er was opnieuw wat gewicht af, slechts een halve kilo, maar aangezien ik terug een maaltijd per dag eet, mag ik ook niet meer verwachten. Te veel op een te korte tijd afvallen is voor niemand goed. Ik veronderstel dat ik nu ook geen mirakels meer moet verwachten, maar blij moet zijn met elke gram die ik dichter bij mijn einddoel kom.

Ook vandaag heb ik geen honger gehad en een lekker gerecht uit het boekje klaargemaakt, namelijk kip met groenten en wat aardappelen. Mijn portie was ook vandaag groter dan ik kon opeten, dus is mijn maag echt wel gekrompen. Straks kan ik volgende week niets meer eten?!?! Nee nee, niet overdrijven... eten zal er bij mij altijd wel in geraken, daar moet ik geen problemen verwachten, mijn eetlust is altijd top geweest! 🙂

Vanavond om 19u stond mijn vriendin en steun bij de C9 klaar aan de deur om samen wat te sporten, we hebben dan ook een leuk en vooral gezellig rondje gelopen in het waterbekken van Lebbeke. Heerlijk weertje om te sporten! En we waren zeker niet alleen op schok, er zijn er nog met goede voornemens. Nog 3 dagen en mijn programma is afgelopen. En ook mijn vriendin is goed bezig! Op de 6de dag zijn er bij haar 3,5 kilo af en 9 cm in de taille. Niet slecht, zou ik zo zeggen.

Veel verschil is er niet tussen dag 6, 7 en 8, vandaar mijn gezamelijk tekstje. Ik heb nog steeds flink gegeten en gedronken en vooral veel bewogen. Lopen, wandelen en vandaag een uurtje detoxyoga. En eerlijk gezegd, de spiegels aan de wanden van die zaal (het is een balletzaal) keken al veel vriendelijker naar mij. Het kan aan mijn zwarte outfit gelegen hebben, maar ik vond zelf dat er toch wat minder in de spiegel te zien was als de vorige keer... Hoop doet leven?

Morgen laatste dag detoxen, eerst wegen en meten en dan?

11. mei, 2016

Jaaaaaaaaaaaaaa! Voorbij de helft!! Applaus voor mezelf. Nog 4 dagen te gaan.

Vandaag is alles tamelijk rustig verlopen, 's Morgens en 's avonds les gegeven, 's middags les gevolgd en tussendoor wat gegeten en vooral veel water gedronken. Mijn lesgeven zal ik als conditietraining bekijken, aangezien ik in de klas toch wat heen en weer wandel, misschien moet ik mijn stappenteller eens meenemen.  Gemakkelijker dan dit kan het niet zijn. Ik voel me fanastisch, het programma gaat mij heel goed af en mijn lichaam voelt ook de veranderingen van binnenuit.

Deze avond voor mijn les, heb ik mij het recept met de zalm gemaakt. Wat quinoa erbij en wat groentjes. Ik kon de portie niet helemaal opeten, wat wil zeggen dat mijn maag zich al goed aangepast heeft. Dat belooft voor nadien.😉

Morgen is er terug een weegmoment, ik ben benieuwd of er nog kilo's en centimeters af zijn. Ik hou jullie op de hoogte!

 

9. mei, 2016

Mijn boekje wenst mij proficiat omdat ik al 1/3 van het programma gevolgd heb. ;-) Dankuwel voor de steunende woorden paars boekje, dat doet deugd.

Gisteren had ik mijn kabaske al klaar gemaakt voor de werkdag, met al mijn 'eten' en natuurlijk liters water. Tijdens het lesgeven overvloedig gedronken en absoluut geen hongergevoel gehad, lesgeven is ook een intensieve bezigheid, waardoor ik natuurlijk geen aandacht heb voor wat er in mijn maag gebeurt op dat moment. En de cursisten vragen ook genoeg aandacht, voldoende afleiding voorzien dus. En een koekenkast is er ook niet in mijn klas, ook hier geen verleiding. Deze middag een lekkere koude schotel gegeten en rustig verder gewerkt. Straks mijn shakeske en hopelijk heb ik vanavond wat minder goesting in een stevige hap als gisteren. En het chipsgeknabbel van mijn kroost deed er ook geen deugd aan, maar ik heb volgehouden en een heerlijke hongerstillende (...) appel gegeten.

Misschien even wat over de aloë vera waar ik het altijd over heb. Iedereen weet dat je die kan vinden in toiletpapier, zakdoekjes, zalfjes, crèmes en dergelijke, maar in mijn geval is het voor de innerlijke mens! Het internet staat vol met teksten met enkel en alleen positieve informatie over mijn aloë vera. Surf gerust wat rond op het net, en je zal me gelijk geven. Ik ga ondertussen op mijn gemak naar dag 5!! Morgenavond ben ik over de helft, niet slecht al zeg ik het zelf.

 

 

8. mei, 2016

Ik ben al aan de derde dag en volgens mijn boekje ben ik goed bezig.🙂 Een mens moet gemotiveerd blijven nietwaar en elke dag krijg ik een soort oppeppertje zoals: "Dag 1 zit erop! Nog 8 dagen te gaan" en gisterenavond las ik "Dag 2 zit erop! U heeft al een kwart van de weg afgelegd". Motiverend toch? Er is ook een hele goede dagplanner bij, waarbij ik perfect kan volgen wat ik gegeten en gedronken heb, om zo zeker de juiste dingen in te nemen.

Tijd om op de weegschaal te staan en ongelofelijk, er is al 2 kilo af!!!!! Fijn gevoel om mijn moederdag te beginnen. Deze keer geen ontbijt op bed, maar dat halen we na die 9 dagen wel eens in met een gezond slaatje. Snel even alles opmeten en er zijn al wat centimeters af over de hele lijn (jaja, die lijn komt er aan!). Dit geeft een extra boost om het programma goed af te werken. Vandaag begin ik met, voor de verandering, wat supplementen en een shake met kokosmelk. Smaakt me enorm goed en het buikje is weeral gevuld tot deze middag.  

De sportieve suggesties voor dag 3 tot 9 zijn natuurlijk al een beetje anders. Aangezien ik vandaag wat meer calorieën binnenkrijg, geven ze als oefening fietsen, wandelen, zwemmen, dansen, hardlopen,... Hm, ik hou het toch opnieuw bij een wandeling. Omdat het nu een paar dagen verlof is, kan ik gemakkelijk eens een wandeling tussendoor doen, vraag is of ik dit tijdens de werkweek ook kan onderhouden. Maar dat zijn zorgen voor morgen!

Ondanks het feit dat ik zo'n zin had in 'echt' eten, heeft het me deze middag niet echt gesmaakt. Ik had ook niet zoveel honger en heb de helft laten staan, want 150g rijst is eigenlijk wel veel en 120g vlees is zeker en vast voldoende. Zou mijn maag al wat gekrompen zijn?

Deze namiddag flink kunnen weerstaan aan de heerlijke aardbeienbavaroise van mijn moeder. (de aardbeien heb ik wel gepikt van mijn man zijn stukje taart, die mag ik namelijk wel als snack) Vanavond heb ik de shake gedronken. Straks nog een groot glas water en ik ben klaar voor dag 4! Morgen mag ik me niet wegen, even wachten tot dag 6 dus.